Duhet të punosh, jo të masturbosh (Video)

Duhet të punosh, jo të masturbosh (Video)

- in KURIOZITETE
402

34Një punëtor është filmuar nga kamerat e fshehura në një familje në Britaninë e Madhe duke masturbuar në dhomën e tyre të ndenjies.
Çifti kishte instaluar një kamera për të parë nëse gjatë kohës që ata nuk ishin në shtëpi, po kryheshin punimet si duhet apo jo, por në një moment vjen befasia: një punëtor pasi vjen për disa sekonda vërdallë nis të masturbohet.
Ai ulet në kolltukun e tyre, dhe nis aktin e vetëkënaqësisë, i cili u rregjistrua nga kamerat.
Menjëherë familja ka telefonuar policinë të cilët kanë nisur një hetim.
“U ndjeva shumë keq, m’u përzje stomaku kur pashë të bënte atë gjë pikërisht në dhomën time të ndenjies”, tha pronari i shtëpisë, i cili nuk donte të identifikohej.
Punëtori pas masturbimit filloi të vinte vërdallë në shtëpi duke bërë edhe paksa stërvitje pas masturbimit.

Facebook Comments