1. Ang21lina Jolie ImagePavarësishtë që ajo ka mohuar herë pas here.Ajo kishte një hundë ndryshe kohë më parë,thuhet se Angelina ka pasur ndërhyrje me botox dhe me mbushës të tjerë.

2. Nicki MinajImageThashethemet për trupin e saj ka mjaftë. Por për fytyrën e saj ajo këmbëngul që kurrë nuk ka pasur operacion, ajo thotë që grimi i ndryshon vijat dhe detajet në fytyrë.

3. Megan FoxImageSa herë keni dëgjuar që Megan Fox ka botox në fytyrë?E pra, është përfolur mjaftë për këtë.Dhe për ta heshtur këtë dyshim ajo ka postuar foto duke i bërë rrudhat në fytyrën e saj.

4. Kylie JennerImageAjo thotë”Ndaloni së foluri për buzët e mia.Nuk kam bërë opercaione”Ajo mendon që po e bën publikun të besoj që është vëtëm një make-up.

5. Jennifer LopezImageKa kohë që ajo e mbron vetën nga pretendimet që ka bërë operacione. Por në vitin 2013 një kirurg foli për J.Lo duke thënë se ajo ka shumë shenja që ka bërë ndërhyrje. /Ripost/

Jep komentin tuaj

te komentuar

Kosova.Today.Online.News
Albania News Agency Online - Albania Portal me lajme shqip 2014!