Masakra në lokalin e natës, rindërtimi i ngjarjes nga skena e krimit- VIDEO

maskatra

TIRANE-Rindërtimi i ngjarjes dhe skenës së krimit. Gazetari Spartak Koka sjell imazhet nga brenda lokalit ku të martën ora 04:20 të mëngjesit mbetën të vrarë 4 persona, ndërsa si i akuzuar kryesor u arrestua Kostandin Xhuvani, djali i deputetes së Partisë Socialiste. Luiza Xhuvani u dorëhoq nga deputete pak orë pas ngjarjes së rëndë.

Comments are closed.